Названо ще одну категорію отримувачів матеріальної допомоги від Червоного Хреста: кому виплатять по 4000 грн

Червоний Хрест почне виплачувати матеріальну допомогу особам з інвалідністю внаслідок війни І чи ІІ групи, відомості про які внесено до Єдиного державного реєстру ветеранів війни. Розмір виплат становитиме 4000 грн на місяць. Гроші нараховуватимуться протягом чотирьох місяців.

Таким чином, люди з інвалідністю зможуть додатково отримати по 16 000 грн. Для отримання коштів необхідно заповнити електронну форму на сайті www.eveteran.gov.ua. Якщо з якоїсь причини гроші не надійдуть, заявку можна подати повторно.

Як відомо, досі допомогу від Червоного Хреста отримують усі вимушені переселенці, яким через війну довелося переїхати в інші області. Розмір виплат становить 2500 грн на особу.

Названо ще одну категорію отримувачів матеріальної допомоги від Червоного Хреста: кому виплатять по 4000 грнВразливі категорії населення з числа внутрішньо переміщених осіб, які зареєструвалися у Києві після 24 лютого 2022 року, мають можливість також отримати від Червоного Хреста сертифікат на покупки у мережі «Сільпо». Отримати ваучери (якими можна розрахуватися в мережі супермаркетів по всій території України) можуть особи з інвалідністю І групи; сім’ї, які виховують дитину з інвалідністю віком до 18 років; сім’ї, які мають троє та більше дітей віком до 16 років; сім’ї, які мають на утриманні та вихованні дитини сироту віком до 16 років.

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *