На Броварщині голову сільської ради облили лайном

30 жовтня 2020 року, під час спроби провести позачергову сесію Княжицької сільської ради Броварського району на Київщині голову села Віктора Петренко облили лайном! А перед сільською радою небайдужі жителі села влаштували мітинг де скандували “Вітя Петренко Крадій” “Вітя Петренко гімняний голова”.

Про це повідомив Олег Кищук у Facebook.

“Я особисто, дізнався про деребан землі, який влаштував голова села Віктор Петренко та підконтрольні йому депутати, та прибув на сесію, щоб спробувати запобігти цьому. На сесії було багато жителів села та активістів.

Голова села намагався виставити всіх їх з приміщення і провести сесію у закритому режимі, хоча підстав для цього не було і земельні питання повинні прийматися тільки під контролем громади. Планувалось розбазарити остатки землі. При цьому зауважу, що сесію проводили вже після того, як відбулися вибори і фактично обрані вже нові депутати.

Натомість старий склад депутатів намагався роздеребанити всю землю, що залишилась у селі серед своїх близьких людей. Активісти облили голову села лайном, це жорстко, але єдиний спосіб боротьби з хабарниками та злодіями”, – написав він.

https://antikor.com.ua/

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *