На День міста в Броварах заборонено проводити масові заходи

Рішення виконавчого комітету від 15.09.2020 року № 688 «Про посилення протиепідемічних заходів натериторії міста Бровари при поширенні гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом»

1. Заборонити на території міста Бровари проведення масових заходів присвячених до святкування Дня міста, у тому числі концертів, дискотек, роботу розважальних закладів (нічних клубів), діяльність закладів громадського харчування із організацією дозвілля (ресторанів, кафе, барів, закусочних, їдалень, кафетеріїв, буфетів тощо) та роботи виїзної торгівлі і атракціонів.

2. Начальнику відділу культури Броварської міської ради Київської області Меліковій К.В. скорегувати заплановані заходи щодо святкування Дня міста з урахуванням виконання вимог пункту 2 протоколу №30 позачергового засідання  комісії виконавчого комітету Броварської міської ради з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 14.09.2020 та провести їх виключно в онлайн-режимі.

3. Начальнику фінансового управління Броварської міської ради Київської області Постернак  Н.І. розглянути можливість перерозподілу коштів, які були передбачені на заходи щодо святкування Дня міста та направлення їх на закупівлю тестів для комунального некомерційного підприємства Броварської міської ради Київської області «Броварського міського центру первинної медико-санітарної допомоги» та комунального некомерційного підприємства «Броварська багатопрофільна клінічна лікарня Броварської районної ради Київської області та Броварської міської ради Київської області.

4. Начальнику управління освіти і науки Броварської міської ради Київської області Мельник О.М. призупиняти навчання в школах при відсутності понад 20 і більше відсотків дітей хворих на гостре респіраторне захворювання за розпорядженням міського голови з переведенням на дистанційну форму навчання.

Керівникам закладів освіти міста дозволити закривати окремі класи за відсутності понад 20  і більше відсотків дітей хворих на ГРВ переведенням на дистанційну форму навчання проінформувавши управління освіти і науки Броварської міської ради Київської області.

5. Директору комунального некомерційного підприємства «Броварська багатопрофільна клінічна лікарня» Броварської районної ради Київської області та Броварської міської ради Київської області  Багнюку В.В.:

  • 1) організувати власними силами розподіл потоку відвідувачів, які звертаються  в лікарню за медичною допомогою;
  • 2) відновити пости медичного контролю;
  • 3) здійснити додаткове розгортання в закладах охорони здоров’я стаціонарів для лікування дітей і дорослих з можливістю надання інтенсивної терапії, для госпіталізації осіб з підозрою на коронавірус (COVID-19) та забезпечення їх усім необхідним обладнанням для надання якісної медичної допомоги.                       

 

6. Начальнику управління будівництва, житлово-комунального господарства, інфраструктури та транспорту Броварської міської ради Київської області Решетовій С.І. та керівникам автотранспортних підприємств, які надають  послуги із перевезення населення:

  • 1) забезпечити контроль за проведенням дезінфекційних заходів у транспортних засобах міського сполучення кожні три години;
  • 2) не допускати до виходів на маршрут транспортні засоби, які не пройшли дезінфекцію.

7. Директору комунального підприємства Броварської міської ради Київської області «Бровари-Благоустрій» Галицькому О.А. з метою запобігання поширенню на території міста гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненою коронавірусом  SARS-CoV-2 забезпечити проведення санітарної обробки автомобільних доріг комунальної форми власності із залученням спеціалізованої техніки.

8. Броварському відділу поліції ГУ Національної поліції України в Київській області, Броварському районному управлінню ГУ  Держпродспоживслужби в Київській області, управлінню економіки  та інвестицій Броварської міської ради Київської області, управлінню інспекції та контролю Броварської міської ради Київської області, управлінню будівництва, житлово-комунального господарства, інфраструктури та транспорту  Броварської міської ради Київської області, відділу фізичної культури та спорту Броварської міської ради Київської області, відділу культури Броварської міської ради Київської області постійно, на час дії карантину забезпечити в межах компетенції організацію виконання та контроль за дотриманням на території міста Бровари вимог постанови Кабінету Міністрів України від 22 липня 2020 р. № 641 «Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (зі змінами).

БРОВАРСЬКА МІСЬКА РАДА

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *