На Київщині визначили потреби жінок ВПО з дітьми

Потреби жінок переселенців з дітьми визначили у Київській області.

Про це повідомляє Жіночий Консорціум України.

Вони втратили рідну домівку і своє звичайне життя, вони часто не розуміють що їх чекає у майбутньому та на що можна сподіватися сьогодні. Саме для того, щоб з`ясувати, що їм найбільше потрібно, ми провели онлайн фокус-групу з жінками-переселенками «Оцінювання потреб жінок ВПО з дітьми у Київських громадах». Дослідження відбулося в межах проєкту «Допомога, відновлення, відбудова заради дітей та України, про яку вони мріють» у співпраці та за підтримки ERIKS Development Partner (Швеція).

Головною метою зустрічі для команди ЖКУ було визначити ті складнощі, з якими зараз зіткнулися жінки ВПО та знайти шляхи вирішення цих проблем. 

Учасниці, зокрема, розповіли, що сьогодні їм потрібна як гуманітарна допомога, так і психологічна підтримка. Вони щиро ділилися розповідями про те, що багато хто з них зараз пригнічений емоційно, але при цьому вони не здаються і шукають можливостей отримати нові знання та навички, щоб надалі мати змогу забезпечити гідне життя собі та своїм дітям.

Під час зустрічі команда проєкту провела ретельний моніторинг, а учасниці  заручилися нашою підтримкою та розумінням того, що вони не залишилися на самоті у складних обставинах життя.

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *