На нових виборах мера Броварів від «ЄС» балотуватиметься Олег Іваненко замість батька, який хворіє на COVID-19

Олег Іваненко вирішив балотуватися на пост голови Броварської ОТГ, що під Києвом.

Про це він повідомив у Facebook, інформує Цензор.НЕТ.

Раніше у виборах брав участь Валерій Іваненко.

«Як ви знаєте, мій батько балотувався на посаду міського голови Броварів від партії «Європейська Солідарність». Але рішенням суду жовтневі вибори були визнані недійсними. І тепер повторне волевиявлення громадян має відбутися орієнтовно у другій половині січня 2021 року. Однак зараз тато перебуває в лікарні і бореться з COVID-19. На жаль, стан його важкий. І в такій ситуації він вже не зможе брати участь у виборах. Тому я вирішив сам балотуватися від партії «Європейська Солідарність» на посаду голови Броварської ОТГ. Я впевнений, що з татом усе буде добре! Як і переконаний, що на Бровари точно чекають зміни!» — заявив Іваненко.

Нагадаємо, Київський окружний адміністративний суд через порушення таємниці голосування зобов’язав Броварську міську Територіальну виборчу комісію повторно провести місцеві вибори голови та депутатів Броварської об’єднаної територіальної громади.

На нових виборах мера Броварів від ЄС балотуватиметься Олег Іваненко замість батька, який хворіє на COVID-19 01Джерело: https://censor.net/ua/n3231909

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *