«Не поділили місце у таксі»: поліцейські Броварщини встановлюють обставини конфлікту між чоловіками, який закінчився стріляниною

На спецлінію поліції «102»  надійшло повідомлення про те, що на одній із вулиць міста Бровари невідомий здійснив постріл 32-річному чоловіку в область грудної клітини та поїхав на таксі у невідомому напрямку. 

На місце події миттєво прибули працівники наряду реагування патрульної поліції, слідчо-оперативної групи Броварського районного управління поліції та медики.

Одразу поліцейські розпочали проводити оперативно-розшукові заходи, під час яких встановили особу зловмисника та місце його перебування. Ним виявився 47-річний мешканець Броварів. За місцем проживання у чоловіка вилучили пристрій для відстрілу гумових куль та набої.

Правоохоронці з’ясували, обидва чоловіки напідпитку одночасно викликали таксі, а коли приїхало авто, вони не змогли визначитися, хто перший поїде. В результаті конфлікту, який переріс у бійку, один із чоловіків дістав травматичну зброю і вистрелив у повітря, а потім випадково поранив опонента в груди.

32- річному потерпілому лікарі надали медичну допомогу. На щастя, його життю нічого не загрожує, від госпіталізації відмовився.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Наразі працівники поліції проводять необхідні слідчі дії та встановлюють всі  обставини події.

Відділ комунікації поліції Київської області

 © Головне управління Національної поліції в Київській області: https://kv.npu.gov.ua/

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *