Новий прект від «СОС Дитячі Містечка Україна» на Броварщині

У серпні Київське відділення «СОС Дитячі Містечка Україна» розпочало реалізацію проєкту “Підтримка вразливих родин з дітьми у Броварському районі Київської області» за підтримки Міжнародний фонд «Відродження».
.
Нашими фахівцями було відібрано 48 родин, що опинились у кризі і потребують допомоги. Кожна з цих родин зіштовхнулась з різними життєвими обставинами, які не може подолати самотужки. Є родини, де є члени сім’ї з інвалідністю, порушеннями ментального здоров’я, деякі батьки втратили підробітки через карантин, а фінансових запасів не мають, тож вони разом з дітьми опинились у глибокій скруті, хтось має залежності, а в когось відсутні необхідні знання з правильного піклування про дітей.
У рамках проєкту з кожною з сімей індивідуально працюють наші спеціалісти – соціальний працівник, психолог, соціальний педагог, щоб допомогти подолати труднощі та навчити їх самостійно забезпечувати власні потреби, підтримати на шляху до самодостатності. Найголовніше – допомогти батькам зберегти дітей у родинах.
Проєкт триватиме до кінця грудня, партнером із його реалізації є Центр соціальних служб для сімей, дітей та молоді (ЦСССДМ) Броварського району.
☝️Наразі родини з дітьми гостро потребують матеріальної підтримки – у вигляді продуктів харчування, постільної білизни, посуду (каструлі, набори супових тарілок, чашки). Допоможіть вразливим родинам у боротьбі з життєвими труднощами – надсилайте благодійні внески через наш сайт https://sos-ukraine.org/. Якщо ви готові передати родинам зазначені речі чи продукти харчування – звертайтесь до нас у приватні повідомлення і ми розкажемо, як це зробити.
Вдячні всім, хто поруч з тими, кому потрібна допомога🙏
Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *