Один з районів Київщини внесли в «помаранчеву» зону ризику

Комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Київської облдержадміністрації внесла Києво-Святошинський район в «помаранчеву зону» щодо розповсюдження коронавірусу. Про це повідомляє прес-служба обдержадміністрацій в суботу, 22 серпня.

Відзначається, що «жовтий» рівень встановлений в містах Бориспіль, Бровари, Буча, Переяслав, Фастів, а також в Бориспільському, Васильківському, Макарівському, Фастівському районах.

«На такі заходи доводиться йти через значне збільшення хворих на коронавірус в зазначених населених пунктах. Зараз повинні чітко відпрацювати механізм уникнення негативних наслідків і подальшого поширення хвороби», — зазначив голова ОДА Василь Володін.

На території інших районів, міст обласного значення і ОТГ Київської області застосовуються протиепідемічні заходи, передбачені для «зеленого» рівня епідемічної небезпеки.

Члени комісії обговорили подальшу підготовку до другої хвилі епідемії, яку очікують з приходом осіннього періоду, сприятливого для респіраторних захворювань.

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *