Посилення з 5 квітня притиепідеміологічних заходів у Броварах

2 квітня Броварський міський голова Ігор Сапожко терміново скликав позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, яке відбулось в онлайн режимі. Причиною стала невтішна статистика захворювань мешканців громади на коронавірусну інфекцію.

За результатами засідання комісії прийнято рішення призупинити з 5 квітня, попередньо на тиждень, до 9 квітня включно, освітній процес у закладах дошкільної освіти та у закладах позашкільної освіти усіх типів та форм власності. Також призупинено навчально-тренувальний процес у дитячо-юнацьких спортивних школах усіх типів та форм власності, призупинено надання соціальних послуг у Броварському міському центрі комплексної реабілітації дітей з інвалідністю. Всі учні закладів загальної середньої освіти переведені на дистанційне навчання.

Громадський транспорт продовжує працювати в режимі «червоної» зони  карантину.

Ігор Сапожко  доручив відповідним службам та відділам:

1) Вирішити питання щодо доставки продуктів харчування одиноким людям  похилого віку та одиноким людям з інвалідністю;

2) Посилити на території громади заходи протиепідемічної безпеки;

3) Посилити контроль за дотриманням карантинних обмежень на території громади.

Керівникам установ та організацій міста рекомендовано розглянути можливість переведення працівників на дистанційний режим роботи.

Комунальні підприємства працюють у посиленому режимі для безперебійного забезпечення питною водою, водовідведення, опалення, вивозу сміття, прибирання території та обеззараження місць загального користування.

Повний текст протоколу комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій за посиланням /documents/35224.html

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *