ПриватБанк надаватиме послуги у кожному місті Київської області

У середу, 7 вересня, Агенція регіонального розвитку Київської області та ПриватБанк підписали спільний меморандум про співпрацю. Мета документа — надання банківських послуг кожному мешканцю Київщини, а також банківська підтримка регіонального розвитку.

Про це повідомляє пресслужба ПриватБанку.

ПриватБанк надасть послуги кожному мешканцю Київщини

За словами директора Північного МРУ ПриватБанку Богдана Дубенського, Київщина, як і інші регіони, постраждала від війни та зараз переживає процес відновлення.

Співпраця з Агенцією регіонального розвитку Київщини дозволить забезпечити легкий доступ до банківських послуг кожному мешканцю регіону, де фізично немає відділень банку.

Нагадаємо, що нещодавно банк та Агенція регіонального розвитку Київської області запустили пілотний проєкт виїзних відділень банку у всіх куточках Київської області. Фахівці банку працюватимуть у приміщеннях місцевих центрів надання адміністративних послуг, а виїзний фахівець зможе отримати консультацію не лише фізичних осіб, а й підприємців.

«У той час, коли місцеві підприємці відновлюють свій зруйнований війною бізнес, ми повинні їх підтримувати та надавати усі необхідні інструменти для розвитку. Якщо підприємець може отримати будь-яку допомогу на відстані витягнутої руки, це наближає до успіху та прибутку, а Київщину — до нових бюджетних надходженням та працевлаштованим громадянам», — сказав директор агенції Олександр Ваховський.

Відкриття виїзних відділень

Відомо, що зараз уже запрацювали перші виїзні відділення у ЦПАУ до Білогородської сільської ради та у центрі надання адміністративних послуг Гатненської сільської ради.

Найближчим часом планується відкриття роботи аналогічного формату у 27 населених пунктах Київської області.

Нагадаємо, що ПриватБанк повернувся до колишніх умов кредитування своїх клієнтів. На такий крок фінансова установа пішла на збереження можливості функціонування та підтримки економіки України.

У державному ПриватБанку виникли проблеми із готівковою доларовою банкнотою. Клієнти скаржаться, що не можуть зняти в касах свої заощадження та отримати грошові перекази.

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *