Результати броварських легкоатлетів на чемпіонаті України з легкої атлетики в Луцьку

В Луцьку на стадіоні «Авангард» відбувся головний старт національного легкоатлетичного сезону – чемпіонат України. Попри зіпсовану через карантин підготовку атлетів, в низці дисциплін були показані результати світового рівня. В багатьох видах конкуренція зашкалювала, а долю нагород вирішували лічені соті секунди та міліметри. Серед учасників були й броварські легкоатлети, які показали гарну фізичну форму і непогані результати.

Тву бар’єрному бігу на 100-метрівці за зустрічного вітру -2,4 м/с впевнену перемогу здобула Анна Плотіцина  (13,35).

Цікавою вийшла боротьба у секторі для стрибків з жердиною серед чоловіків. Ілля Кравченко (5.30) з Броварів лише за спробами поступився Артуру Бортнікову з Дніпропетровщини і став «срібним» призером. Друге місце посів ще один наш земляк Кирило Кіру – 5.20м.

У стрибках у довжину серед чоловіків призер чемпіонату Європи броварчанин Сергій Никифоров несподівано запоров всі три стартові спроби, і закінчив змагання з позначкою NM.

Прикрасою чемпіонату стали змагання у багатоборствах. У чоловіків дуже впевнену перемогу здобув запорізький атлет Олексій Касьянов (7716). У жінок доля нагород була не відома ледь не до останнього виду. У підсумку золото виграла Аліна Шух (Бровари) (6215), Ганна Касьянова з Запорізької області стала другою (5962), а ще одна представниця Броварів – Анастасія Мохнюк – третьою (5925). До речі Олексій і Ганна Касьянови протягом тривалого часу живуть і тренуються в Броварах, але на змаганнях представляють Запоріжжя.

Броварчанка Ольга Голодна була кращою в секторі для штовхання ядра — 16.02м.

В останній день змагань Дар’я Вдовиченко фінішувала третьою в бігу на 800 метрів.

Командний залік чемпіонату України виграла збірна Донецької області, другими стали кияни, третіми – представники Харківщини. За підсумками змагань днями буде сформовано збірну України, яка 19-20 вересня в Румунії виступить на чемпіонаті Асоціації балканських легкоатлетичних федерацій.

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *