Росія вночі намагалася атакувати Київ дронами Shahed: всі цілі збили системи ППО

Вночі 22 березня російські окупаційні війська намагалися атакувати Україну дронами-камікадзе іранського виробництва типу Shahed. Ворог направив смертоносні БПЛА, зокрема на українську столицю Київ.

В результаті успішної роботи сил протиповітряної оборони всі ударні безпілотники було знищено. Про це у Telegram повідомив начальник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко.

За його словами, росіяни знову запустили ударні безпілотники у напрямку столиці. За попередньою інформацією, це були боєприпаси Shahed.

Попко наголосив, що силами української ППО всі цілі, виявлені у повітряному просторі навколо Києва, були знищені. За попередніми даними, жертв та руйнувань внаслідок нічної атаки безпілотниками немає.

«За даними на цю мить – без жертв та руйнувань. За що маємо вчергове дякувати нашим охоронцям неба – силам протиповітряноі оборони! Вони справжні герої! Слава Україні!», – зазначив начальник КМВА.

Нагадаємо, країна-агресор Росія в ніч із 21 на 22 березня влаштувала чергову атаку дронами. Ворожі «Шахеди» зафіксували у низці регіонів України. У тому числі й у Київській області.

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *