Росія готується до тривалої війни проти України: на оборонні підприємства почали брати людей з судимістю і наркозалежністю – ISW

Влада держави-терориста Росії продовжує вживати заходів щодо мобілізації російської оборонно-промислової бази (ОПБ), яка зазнає труднощів. Таким чином, у Кремлі продовжують готуватися до тривалої війни проти України.

До того ж брак кваліфікованих працівників ОПБ визнав російський диктатор Володимир Путін. Про це йдеться у аналітиці Інституту вивчення війни.

Під час відвідування авіаційного заводу в Улан-Уде, Бурятія, кремлівський диктатор заявив, що оборонно-промислова база Росії відчуває брак належним чином підготовлених кадрів. Глава РФ оголосив про низку реформ, спрямованих на залучення більшої кількості фахівців для роботи на військових заводах. включаючи перерозподіл федеральних активів на житло та підвищення заробітної плати.

У свою чергу, міністр оборони Росії Сергій Шойгу відвідав корпорацію «Тактичне ракетне озброєння» в Московській області. Воєнний злочинець закликав завод подвоїти виробництво навіть після оголошення про те, що завод виконав вимоги державного оборонного замовлення.

Диктатор Путін також повідомив, що мінпромторг Росії підготував список спеціальностей для відстрочки від служби в армії. Аналітики вважають, що це може свідчити про те, що Кремль надає пріоритет використанню кваліфікованих робітників у виробництві російської зброї, а не залученню кваліфікованих солдатів до служби у російських збройних силах. До того ж міністерство фінансів Росії також розглядає можливість випуску військових облігацій.

Служба зовнішньої розвідки України повідомила, що російські оборонні підприємства значно знизили свої вимоги до найму і тепер приймають працівників без досвіду та з історією вживання наркотиків, судимості та банкрутства. У свою чергу, ISW повідомив про спроби Росії омолодити свою оборонно-промислову базу на тлі нестачі робочої сили і західних санкцій і, як наслідок, відсутності успіху в цьому починанні.

Раніше повідомлялося, що диктатор Володимир Путін готується до затяжної та виснажливої війни проти України, він сприймає її як протистояння РФ та Заходу. Водночас, в оточенні російського диктатора вже не вірять у можливість перемоги РФ на полі бою.

Нагадаємо, країна-агресор Росія продовжує вживати заходів щодо поступової підготовки свого оборонно-промислового комплексу (ОПК) до затяжної війни проти України. При цьому вона уникає більшої економічної мобілізації.

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *