«Слуга Народу» висунула кандидатів в депутати всіх рівнів на Київщині

Партія «Слуга Народу» висунула кандидатів у депутати всіх рівнів на Київщині. Офіційне представлення відбулося 18 вересня під час партійної конференції Київської обласної організації політсили. На події були представлені кандидати від партії на місцевих виборах 25 жовтня до обласних, районних, міських, сільських і селищних рад і на посади голів ОТГ. 

Команда президента України Володимира Зеленського та голови Київської обласної організації партії «Слуга Народу» Олександра Дубінського йде на вибори з уже сформованими списками кандидатів та готовою програмою розвитку столичного регіону.

«Кандидати від «Слуги Народу» пройшли багатоступеневий відбір, принципи якого визначали не стільки представники партії, скільки самі жителі міст і сіл Київщини. Кожен мешканець кожної громади, а іх на Київщині, нагадаю, 69, міг запропонувати свого кандидата, рекомендувати когось на посади або внести пропозиції стосовно розвитку громади чи вирішення місцевих проблем. Нам же лишилося обрати кращих і запропонувати їх вам», – пояснив Олександр Дубінський. 

До першої п’ятірки кандидатів у депутати до Київської обласної ради увійшли нардеп Олександр Дубінський, перший заступник голови КОДА Олександр Скляров, депутат Київської облради Наталія Гунько, журналіст Володимир Тимофійчук, професор кафедри економіки та економічної теорії Білоцерківського національного аграрного університету, доктор наук Олена Шуст. Повні списки кандидатів невдовзі будуть доступні на офіційних ресурсах, як це і передбачено законодавством. 

Як відомо, програма команди Олександра Дубінського заснована на Стратегії розвитку Київської області до 2027 року. 

«Там немає порожніх обіцянок, нереалістичних ідей та відверто лобістських рішень. Є чіткий план з конкретними діями. Це «дорожня карта» перетворення столичного регіону на лідера за економічними показниками, розвитком інфраструктури, рівнем сервісу: адміністративних, медичних, освітніх та фінансових послуг», – зазначив Олександр Дубінський.

За його словами, головний напрям роботи команди «Слуги Народу» на Київщині – підвищення якості життя мешканців регіону. 

«Це цілком реально завдяки успішно проведеній реформі децентралізації, яка вже почала приносити свої плоди на місцях. Усе більше коштів залишатиметься в місцевих бюджетах і все більше буде можливостей у місцевої влади, щоб не тільки вирішити накопичені за попередні роки проблеми, а й закласти фундамент для подальшого процвітання громад. Команда Володимира Зеленського, політична партія «Слуга Народу» готові надати імпульс для розвитку», – сказав Олександр Дубінський.

Крім того, він зазначив, що команда «Слуги Народу» на Київщині має повну підтримку на рівні центральної влади – це президент Володимир Зеленський, Верховна Рада та Кабінет міністрів. Тож, у свою чергу, і представники партії на місцях мають підтримати реалізацію програми президента.

«Перемога «Слуги Народу» – гарантія змін на краще. Це перемога всіх жителів Київської області», – підсумував він.

Джерело: https://www.zekomandaregion.kiev.ua/

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *