Станом на 14:00, 29 жовтня, Броварська міська ТВК опрацювала протоколи з усіх виборчих дільниць

Станом на 14:00, 29 жовтня, Броварська міська ТВК опрацювала документацію 48 виборчих дільниць. Інформацію ОПОРІ підтвердила голова Броварської міської ТВК Людмила Федченко.

Опісля прийняття документації від усіх ДВК, Броварська міська ТВК взялася повторного підрахунку голосів виборців на окремих дільницях.

Зокрема, з виборів до Київської обласної ради прийнято 27 протоколів виборчих дільниць (в т.ч. 2 – після уточнення). На складання протоколу з позначкою “Уточнений”  передали 11 протоколів. На повторний підрахунок голосів виборців в приміщенні ТВК було залишено 10 протоколів з виборчих дільниць.

З виборів до Броварської районної ради  прийнято 31 протокол з виборчих дільниць (в т.ч. 2 – після уточнення). На складання протоколу з позначкою “Уточнений”  передали  6 протоколів. На повторний підрахунок голосів виборців в приміщенні ТВК було залишено 11 протоколів з виборчих дільниць (в т.ч. 1 після уточнення).

З виборів до Броварської міської ради прийнято 25 протоколів з виборчих дільниць (в т.ч. 1 – після уточнення). На складання протоколу з позначкою “Уточнений”  передали 10 протоколів. На повторний підрахунок голосів виборців в приміщенні ТВК було залишено 13 протоколів з виборчих дільниць (в т.ч. 1 після уточнення).

З виборів на посаду міського голови Броварів: прийнято 32 протоколи з виборчих дільниць (в т.ч. 3 – після уточнення). На складання протоколу з позначкою “Уточнений”  передали  11 протоколів. На повторний підрахунок голосів виборців в приміщенні ТВК було залишено 5 протоколів з виборчих дільниць.

Станом на 14:00 30 жовтня на повторний підрахунок голосів виборців в приміщенні ТВК лишили документацію із 45 ДВК. «Така кількість документації відправленої на повторний підрахунок у Броварах на Київ

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *