Суд просять скасувати продаж готелю «Дніпро», який придбала компанія зареєстрована у Броварах

До Окружного адміністративного суду Києва надійшов позов про визнання протиправним та скасування наказу Фонду державного майна України від 29 липня 2020 року №1268, яким було затверджено протокол про результати електронного аукціону з продажу об’єкта малої приватизації — державного пакету акцій у розмірі 100% статутного капіталу ЗАТ «Готель «Дніпро».

Як повідомила прес-служба суду, разом з позовом до суду надійшла заява про його забезпечення, в якій позивачка просить суд призупинити дію вищевказаного наказу і заборонити Фонду держмайна вчиняти будь-які дії щодо подальшого проведення приватизації цього об’єкта.

На її думку, зазначений наказ був прийнятий Фондом держмайна з порушенням норм чинного законодавства, є протиправним і підлягає скасуванню.

Наразі судом вирішується питання наявності правових підстав вжиття заходів забезпечення позову та відкриття провадження в адміністративній справі.

Нагадаємо, 4-зірковий готель «Дніпро» розташований в центрі Києва на Європейській площі.

Загальна площа — 12 829 кв. м. В будівлі 12 наземних і один технічний поверх, бельетажі і підвал. Також готелем гостьовий паркінг на 56 паркомісць-земельна ділянка належить АТ» Дніпро » на праві постійного користування.

У готелі 186 номерів різних типів, Ресторани, бари, SPA-центр і кілька конференц-залів.

Переможець аукціону-ТОВ «Смартленд». Згідно з реєстром YouControl, така компанія зареєстрована в Броварах Київської області (зареєстрована в 2013 році), керівник — Терещук Максим Миколайович.

 

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *