Тріумфальний виступ команди музичного проекту «MUSIC CAMP INTERNATIONAL»

Справжньою «родзинкою» святкування Дня захисту дітей у Броварах та яскравим фіналом дня став виступ команди музичного проекту «Music Camp International» під керівництвом неперевершеної Конні Фортунато, яка вже протягом багатьох років дарує дітям світу надзвичайну можливість за короткий термін поринути у чарівний світ музики.

Music Camp International – це програма соціальних перетворень, яка через музику сприяє формуванню відповідальних і здатних на співчуття громадян. Протягом 6 днів інтенсивного залучення до музики через участь у хорі та грі на музичних інструментах, які закінчуються захоплюючим концертом у супроводі професійного симфонічного оркестру, діти вчаться ставити перед собою високі цілі, розвивати дисципліну, увагу, вміння працювати у команді для того, щоб разом досягти того, що жоден з них не зможе поодинці.

Міський голова Ігор Сапожко привітав пані Фортунато, яка вже не вперше приїздить до Броварів з унікальним музичним проектом та побажав усім учасникам «Music Camp International» не зупинятися на досягнутому, продовжувати займатися музикою та співом, досягати нових висот у чудовому світі музики.

Розпочалася концертна програма з виконання «Оди радості», яка є гімном Євросоюзу. Також у гала-концерті прозвучало 5 вокальних композицій на 4 мовах. Піднесений настрій та натхненні обличчя дітей, гордість та радість батьків, шалені овації та вдячність усій команді «Music Camp International» — на такій чудовій позитивній ноті завершилося святкування Дня захисту дітей у Броварах.

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *