У БАХМУТ заходить нова хвиля кацапів, підготовлених краще – фронтове інтерв’ю з бійцем підрозділу «Відьмак» «Хартманом» (ВІДЕО)

Воїн ЗСУ, польовий командир підрозділу «Відьмак» Валерій «Хартман» Липинський в ефірі «Час: Online» із Марією Скібінською розповів про те, як на Бахмутському напрямку змінилася поведінка окупантів протягом 2-3 місяців і кого рашисти називають «одноразовими».

«Якщо дуже коротко: робимо смерть русні», – почав свою розповідь захисник України.

«Хартман» розповів, як змінилася картинка за його напрямком протягом останнього часу.

«За останні 2-3 місяці, на мою думку, картинка трохи помінялася. Тоді я бачив, що русаків пускають прямо хвилями, без повноцінного оснашення, без нічого по суті… Спочатку йшли хвилі зеків (навіть у радіоперехопленнях їх самі русаки називають «одноразовими»). І вже після того, як у наших закінчувалися набої, нагрівалася зброя, – починали заходити ЧВК, котрі дес трохи щось побачили, ту ж таки Сирію», – сказав військовий.

Тобто, судячи з усього, окупанти намагалися працювати на виснаження, використовуючи власних людей як «гарматне м’ясо».

«А наразі вони, на мою думку, почали економити особовий склад. Гадаю, це скоріше за все, пов’язано з тим, що пройшла хвиля мобілізації. Імовірно, цю хвилю мобілізації на росії розбили на дві частини – одну кинули одразу (бо вже треба щось робити, переможеньку показувати), а іншу частину відправили на навчання. І от, схоже, ця частина, котра була відправлена на навчання, вже навчилася і по–трошки все більше заходять. Їх вже економлять», – пояснює захисник України.

Крім того, за словами Липинського, порівняно з тим, що відбувалося місяць тому, нині кількість артилерійських ударів на обговорюваному напрямкому зменшилася. На думку армійця, це тому, що в рашистів закінчується БК.

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *