У Броварах затримано автокрадіїв

10 вересня, правоохоронці затримали двох мешканців Києва, які в Броварах у липні цього року викрали автомобіль Nissan з-під будинку власника

Про зникнення автівки правоохоронцям повідомив власник Nissan. За його словами транспортний засіб поцупили серед ночі прямо з-під його будинку.

На пошуки викраденого авто орієнтовані всі наряди поліції Київщини, яким майже за два місяці вдалося встановити осіб, які, ймовірно, причетні до злочину. Ними виявились кияни – 32 та 25 років.

За місцем проживання зловмисників поліцейські провели санкціоновані обшуки та виявили низку речових доказів, серед яких – банківські картки, гроші, мобільні телефони, сім-карти, документи, ключі, рукавички, флеш-накопичувачі. Також у одного з них виявлено предмет схожий на вибуховий пристрій бойового призначення.

Наразі жителі столиці затримані в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. До обрання запобіжного заходу вони перебуватимуть в ізоляторі тимчасового тримання.

Найближчим часом суд обере для них запобіжні заходи. Чоловікам загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років з конфіскацією майна або без такої.

Правоохоронці також  перевіряють осіб на причетність до вчинення аналогічних злочинів на території Київської області.

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *