У Броварах правоохоронці вилучили в чоловіка наркотиків на понад 2 млн гривень

У Київській області правоохоронці викрили місцевого мешканця з партією психотропних речовин. Чоловіка зупинили біля поштового відділення у Броварах після отримання посилки з кілограмом психотропної речовини. За місцем мешкання правопорушника виявлено наркотичних засобів на понад 2 млн гривень.

Про це, як передає , йдеться у повідомленні пресслужби Київської обласної прокуратури.

“Слідство встановило, що підозрюваний приїхав до міста Бровари з метою розповсюдження наркотичних засобів і психотропних речовин. У ході відпрацювання оперативної інформації правоохоронці зупинили чоловіка біля поштового відділення одразу після отримання посилок. У вказаних пакунках містився кілограм психотропної речовини “PVP””, – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що за місцем проживання чоловіка було виявлено та вилучено амфетамін, солі “Alfa-PVP”, екстазі і “ЛСД”, приладдя та засоби для фасування психотропних речовин. За даними правоохоронців, їх вартість складає понад 2 млн гривень.

20-річному мешканцю Київської області повідомлено про підозру за фактами незаконного придбання, зберіганні з метою збуту особливо небезпечної психотропної речовини у великих розмірах, вчиненому за попередньою змовою групою осіб (ч. 2 ст. 307 КК України).

До суду скеровано клопотання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Встановлюються особи, які можуть бути причетними до протиправної діяльності.

Нагадаємо, у Київській області правоохоронці припинили діяльність потужної нарколабораторії. Високотехнологічне виробництво метадону в особливо великих розмірах було налагоджено в орендованому будинку. Потужності устаткування давали можливість виготовляти близько 200 кг метадону щомісяця.

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *