У Броварах проведуть повну реконструкцію дитячого садочка

У дитячому садку  «Зірочка» в Броварах, який вже давно потребує капітального оновлення, будуть проводити повну реконструкцію

Про це повідомляє інформаційний портал «Моя Київщина» з покликанням на сторінку «Броварська міська рада» у Facebook.

При реконструкції передбачено монтаж блискавкозахисту, влаштування систем вентиляції, водопроводу та каналізації, опалення, індивідуального теплового пункту тощо. Облаштують сучасний харчоблок, пральню, актову залу і медичний блок, а також  креативний простір для занять у гуртках. Також враховано вимоги щодо доступності для дітей з інвалідністю.

Оскільки ремонтні роботи вже мають розпочинатись, у батьків дітей, які відвідують заклад, виникло багато запитань до міської влади щодо того, куди будуть влаштовані  їхні діти на час проведення реконструкції.

26 березня відбулась зустріч керівництва міста з батьками дітей та працівниками ЗДО «Зірочка». Вислухати батьків та вихователів прийшли  заступники міського голови Петро Бабич, Микола Бабак та Дмитро Ткачов, начальник управління будівництва, житлово-комунального господарства, інфраструктури та  транспорту Світлана Решетова, депутати Броварської міської ради Сергій Батюк та Андрій Саук,  виконуюча обов’язки начальника управління освіти і науки Броварської міської ради Аліна Музика.

За результатами зустрічі вирішено, що на час реконструкції діти будуть переведені групами до інших дитячих садків: «Ромашка», «Оленка» та «Золота рибка». Вихователі також залишаться на своїх групах і перейдуть разом із своїми вихованцями. При переведенні груп до інших садків будуть враховані всі побажання батьків і всі дії будуть з ними узгоджуватись.  Окрім того, представники міської влади запевнили, що ніхто з персоналу ЗДО «Зірочка» звільнений не буде.

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *