У Броварах під час святкування в кафе сталась масова бійка

19 грудня, під час святкування дня народження у кафе «Колібрі», що на вул. Геологів, 4 у Броварах, стався словесний конфлікт, який переріс у бійку з потерпілими

Про це повідомляє інформаційний портал «Моя Київщина» з посиланням на «Трибуна Бровари«.

Керівник броварської поліції Максим Скидан розповів, що інцидент стався близько 21:30. Відбувся словесний конфлікт через «гучні розмови» (з чийого боку – не уточнює). Наразі усі учасники конфлікту з обох сторін встановлені та є факт нанесення тілесних ушкоджень.

Одна з потерпілих, місцева жителька та активістка Вікторія Грінько, розповіла, що четверо неадекватних молодиків, імовірно під дією наркотиків, без причин увірвалися до двору на вул. Лесі Українки, 2 і почали бити господарів і сусідів.

Одній жінці розбили обличчя та окуляри. В цілому травмовані четверо осіб. Після бійки вони поїхали до Броварської багатопрофільної клінічної лікарні на обстеження.

Потерпіла підтвердила, що нападники перебували в «Колібрі», туди ж вони і вернулися після бійки. За її словами після цього сусіди зібралися і прийшли до кафе, але затримувати чоловіків поліція, яка прибула на місце події, відмовилася.

За словами Максима Скидана, підстав для затримання нападників не було, оскільки для цього в потерпілих мають бути тяжкі тілесні ушкодження.

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *