У Броварському районі запровадили ряд обмежень на пересування громадян: подробиці

В Броварському районі Київщини заборонено з будь-якою метою відвідувати ліси, лісосмуги та інші природні зони, територія яких знаходилася під російською окупацією.

Про це 3 серпня повідомив мер Броварів Ігор Сапожко.

Заборона запроваджується “з метою запобігання виникненню надзвичайних ситуацій, забезпечення безпеки населення, запобігання загибелі та травмуванню громадян від вибухів вибухонебезпечних предметів, що призводить до трагічних наслідків, які набувають системного характеру через несанкціонований пошук, збір та нелегальну реалізацію елементів боєприпасів як металолому, так і вибухових речовин, що вилучаються населенням з подальшим несанкціонованим використанням на території Броварського району“.

Відповідно до наказу Броварської районної військової адміністрації забороняється:

  • вхід на територію, яка позначена спеціальними мітками про мінну безпеку;
  • здійснювати будь-який транспортний маневр (розвороти, виїзди на узбіччя) на ділянках, що не перевірені на наявність вибухово-небезпечних предметів;
  • з будь-якою метою відвідувати ліси, лісосмуги та інші природні зони, територія яких знаходилася під окупацією та на території яких велися бойові дії;
  • самостійно оглядати та взаємодіяти із предметами, які можуть складати небезпеку для життя та здоров’я.

Будьте уважні! Розповідайте про небезпеку дітям! Не нехтуйте власним здоров’ям та життям!” – закликав міський голова Броварів.

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *