У Києві судитимуть чоловіка, який замість оздоровчого табору збудував котеджне містечко

Керівник приватного підприємства заключив договір оренди земельної ділянки з міською радою, щоби нібито оновити розташовану базу відпочинку

Проте насправді умов договору виконано не було, а натомість на території побудували житлові будинки. Обвинувальний акт з матеріалами кримінального провадження направлено до суду.

Нагадаємо, що у серпні минулого року слідчі Оболонського управління поліції за процесуального керівництва Оболонської окружної прокуратури повідомили про підозру, який шляхом обману побудував котеджне містечко. 57-річний правопорушник розгорнув будівництво на земельній ділянці, призначеній для оздоровчого табору.

Возможно, это изображение 2 человека, люди стоят, кирпичная стена и на открытом воздухе
Під час досудового розслідування правоохоронці зібрали необхідну доказову базу та довели причетність чоловіка до злочину. Фігурант навіть встиг укласти договори з клієнтами про купівлю-продаж елітних котеджів та отримати за них кошти – майже 27 мільйонів гривень.

Наразі слідчі скерували відносно правопорушника обвинувальний акт разом з матеріалами кримінального провадження до суду для розгляду справи по суті.

Чоловік обвинувачується у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 15, ч. 4 ст. 190 Кримінального кодексу України – закінчений замах на заволодіння чужим майном шляхом обману (шахрайство), вчиненого у особливо великих розмірах, за попередньою змовою групою осіб. Правопорушнику загрожує від п’яти до дванадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *