У Telegram з’явилися дві нові функції: як їх активувати

Telegram додав кілька нових функцій після останнього оновлення. Зокрема, користувачі Android та iOS отримали можливість створювати власні аватари для профілів та автоматично перекладати всі повідомлення у чатах чи каналах.

Конструктор аватарів в Telegram дозволяє кастомізувати особистий профіль або профіль групи чи каналу. Користувачі месенджера можуть встановити анімовані кастомні емодзі або стікери на градієнтному фоні як аватар. Вибір кастомних емодзі буде доступним навіть користувачам без передплати Telegram Premium.

Емодзі поділяються на кілька категорій. Ця вкладка розташувалася у пошуковому рядку в панелі емодзі, стікерів, GIF, реакцій та статусів. 

У Telegram з'явилися дві нові функції: як їх активувати

Функція автоматичного перекладу всіх повідомлень і постів у чаті або каналі доступна поки що лише користувачам Telegram Premium. Відповідна опція сама з’являтиметься на екрані, якщо текст буде написаний іншою мовою, ніж головна мова по замовчуванню.

Також у Telegram нещодавно з’явилася опція поділу чатів на папки. Таким чином, користувачі можуть розділити особисті чати з новинними та рекламними Telegram-каналами за принципом листів в електронній пошті. У десктопній версії папки зібрані в лівому бічному меню, а в мобільній версії — у верхньому меню.

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *