Хлопець, якого Україна знає як героя, вдарив електрошокером фельдшерку

17-річний хлопець у Черкасах викликав швидку, скаржився на біль у серці. Приїзд медиків обернувся скандалом: підліток вдарив фельдшерку електрошокером. Інцидент набув розголосу у місцевих ЗМІ, бо цього хлопця вся Україна знає як героя.

Інцидент стався у п’ятницю ввечері, але розголосу набув дещо згодом – коли стало відомо, що головний його фігурант є відомою особою. Хлопчина, який викликав швидку та вдарив струмом фельдшерку у Черкасах, у 2016 році врятував життя двом дівчаткам на Дніпрі. Про все це написало видання «Дзвін» та інші місцеві ЗМІ.

Все, що відомо про інцидент у Черкасах із нападом на фельдшерку (з місцевих ЗМІ)

    • Юнак 17 років викликав швидку, скаржився на біль у серці та розповідав, що напередодні постраждав від удару електрошокером. Лікарі приїхали на виклик, як робили це неодноразово.
    • Медики кажуть, що від хлопця часто надходять виклики – або до нього, або до його бабусі. До того ж вони добре знають хлопця як героя, який врятував дівчат 7 та 8 років з-під криги на озері у 2016 році. 
    • Однак зараз чи не під час кожного виклику трапляються скандали. І після кожного від відомого геройським вчинком хлопця сипляться скарги на всі можливі урядові лінії, до Кабінету Міністрів, в Офіс Президента тощо.
  • Не обійшлося без скандалу й цього разу. 21-річна фельдшерка зробила ЕКГ та виміряла тиск пацієнту начебто під супровід коментарів нецензурними словами. Жінка не побачила підтвердження скарг хлопця.
  • Тоді він почав сперечатися, розкидаючи речі, трощити все кулаками, а потім витягнув електрошокер. У підсумку фельдшерка зазнала удару струмом. Вона перебуває у лікарні з порушеннями серцевого ритму.
  • На місце інциденту довелося викликати поліцію. 

Це не перша ситуація, коли за юнаком зауважували агресію

https://news.24tv.ua/

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *