Це була доля. Історія українки, яку не евакуювали з Уханя через собаку, закінчилася хеппіендом

Пам’ятаєте українку Анастасію Зінченко, якій посольство України відмовило в евакуації з охопленого коронавірусом Уханя разом з собакою, хоча дівчина зібрала всі документи? Так от, ця ситуація стала для неї доленосною. Бо тепер її коханим є глава Державної міграційної служби України Максим Соколюк, який допомагав Анастасії повернутися.

Це була доля. Історія українки, яку не евакуювали з Уханя через собаку, закінчилася хеппіендом
 

Анастасія Зінченко опублікувала спільне фото з коханим та тією самою собачкою – Мішель, а Максим Соколюк на своїй сторінці у Facebook розказав романтичні подробиці історії кохання.

За його словами, все почалось 20 лютого 2020 року з телефонного дзвінка. Це був дзвінок дівчині, яку не евакуювали в Україну, з питанням що і чому так відбулось. З’ясування цього питання, допомога в вирішенні проблем та планування повернення до дому в Україну, перейшло з часом в особисте спілкування. Як додав Соколюк, у них було багато спільного, однакові погляди на життя та відношення до подій.

“Особиста зустріч в кінці квітня, після повернення в Україну, яка продовжила наше знайомство. Коротке, практично офіційне вітання – «Привіт. Вітаю». І 800 км дороги, під час якої – місцями досить важка розмова про події життя і бажання. І поступки, які давали можливість все залишити все як є, і нічого, не змінювати в житті кожного. Виконання обіцянки, даної на початку спілкування. Чашка кави. Прощання, яке давало надію, але нічого більшого. Я залишив лист, в якому пояснив свої думки та почуття. Та за декілька годин отримав телефонний дзвінок з довгою, дуже не простою розмовою. Я повернувся через два дні, і ми разом зробили ремонт на кухні. За декілька тижнів я запропонував переїхати до Києва. Ми разом не розуміємо, що це було, як так відбулося та зірки зійшлися на небі, але це кохання, і ми щасливі. Моє кохання і душа Анастасія Зінченко”, – написав Соколюк.

У іншому пості, у відповідь на коментарі, що нібито Соколюк одружений, він додав, що подав на розлучення в квітні, та з серпня вже розлучений. Також глава міграційної служби опублікував спільні фото з Анастасією Зінченко:

  

Нагадаємо, у лютому цього року Українка Анастасія Зінченко не змогла покинути охоплений коронавірусом Ухань через собаку. Коли про це стало відомо, дамі з собачкою пообіцяв допомогти Зеленський.

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *