В ГРОМАДАХ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ ЗБІЛЬШАТЬ КІЛЬКІСТЬ ВІДДІЛЕНЬ «УКРПОШТИ»

Голова Київської обласної державної адміністрації Василь Володін провів онлайн нараду з представниками місцевого самоврядування територіальних громад та районів області.

19 березня разом з керівниками регіональних підрозділів АТ «Укрпошта», державної податкової служби області, керівниками профільних департаментів обговорили розвиток територіальних громад в розрізі реформи децентралізації, щодо продовжується в Україні.

Серед головних питань, що потребують додаткової уваги з боку обласної влади та зазначених відомств – кількість поштових відділень та якість їхньої роботи.

На чисельні звернення представників громад, керівництво «Укрпошти» запевнило, що протягом найближчого часу в області з‘явиться 50 нових додаткових відділень. У разі потреби їх кількість будуть збільшувати і надалі.

Як підкреслив голова Київської ОДА Василь Володін: «Важливе завдання реформи децентралізації – це забезпечення людей якісними та доступними адміністративними послугами за місцем проживання. Тому усі надавачі цих послуг, мають зробити все можливе, щоб люди мінімально відчули на собі незручності через зміни в адміністративно-територіальному устрої».

Повідомляє пресслужба Київської ОДА.

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *