Відбулося пленарне засідання 22 чергової сесії Броварської районної ради

13 вересня 2022 року у великій залі Броварської районної військової адміністрації під головуванням голови Броварської районної ради Сергія Гришка відбулася 22 чергова сесія Броварської районної ради VIII скликання. У роботі сесії взяв участь начальник Броварської районної військової адміністрації Павло Проскочило.

       

На засіданні із 42-х обраних депутатів було зареєстровано 31. Окрім депутатів Броварської районної ради запрошені працівники виконавчого апарату районної ради, керівництво Броварської районної державної адміністрації та представники ЗМІ.

Депутати заслухали та обговорили тринадцять питань. Ознайомитися з порядком денним можна тут

      

За підсумками сесії депутати, зокрема заслухали звіти:

— про виконання районної Програми соціально-економічного, культурного і духовного розвитку на 2022 рік за перше півріччя;

— про виконання районного бюджету Броварського району за І півріччя 2022 року.

Також внесли зміни до Програми відновлення житлових будинків та прибудинкових споруд, пошкоджених внаслідок бойових дій на території Броварського району на 2022-2023 роки. А також внесли доповнення до Програми організації Територіальної оборони в Броварському районі на 2021-2023 роки.

      

Ще одним рішенням стала передача транспортних засобів, що перебували на балансі Комунального некомерційного підприємства Броварської районної ради «Броварський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» військовій частині.

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *