За минулий місяць у Київській та Чернігівській областях знешкоджено 2664 вибухонебезпечні предмети

Інженерно-саперні підрозділи Держспецтрансслужби Міноборони України протягом квітня виявили та знешкодили у деокупованих районах Київської та Чернігівської областей 2664 вибухонебезпечні предмети, повідомляє пресслужба Генштабу Збройних сил України.

«За минулий місяць у Київській та Чернігівській областях інженерно-саперними підрозділами обстежено 486 кілометрів залізничних колій, зокрема на об’єктах ДП «НАЕК «Енергоатом» Чорнобильської зони відчуження, залізничних ділянках станцій Святошин – Піски, Бровари – Ніжин – Чернігів, Київського метрополітену; 203 гектари прилеглих територій. Виявлено та знешкоджено 2664 вибухонебезпечні предмети», — йдеться в повідомленні.

У Генштабі додають, що напередодні групою саперів було обстежено місце, призначене для будівництва тимчасового мосту через річку у районі Вишгороду Київської області.

«Водолази-сапери перевірили береги та дно річки на предмет вибухонебезпечних предметів. За результатами роботи – мін немає. Тепер колійний підрозділ може сміливо приступати до будівництва тимчасової переправи», — наголосили у відомстві.

 

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *