Здай монети в банк і допоможи ЗСУ: в Україні запустили новий благодійний проєкт

Національний Банк України з 1 серпня запустив новий благодійний проєкт — «Смілива гривня». Цей проєкт допоможе українцям об’єднати зусилля і зібрати кошти для ЗСУ. Проєкт триватиме до 31 жовтня 2022 року.

Деталі розповіли в Telegram-каналі Нацбанку.

Майже у кожного українця вдома є монети, які не використовуються та осідають в скарбничках. Це монети номіналом 10 і 50 копійок, монети номіналів в одну, дві, п’ять або 10 гривень.

Всі ці монети можна здати в найближчому відділенні двох банків — Ощадбанку і банку ПУМБ. Всі кошти підуть на допомогу українській армії.

«Значна кількість розмінних монет часто не використовується громадянами для готівкових розрахунків і лежать в скарбничках або кишенях. Водночас ці кошти можуть допомогти українським захисникам захищати країну від російського окупанта», — підкреслили в Нацбанку.

Пункти прийому монет на підтримку ЗСУ відкриті у всіх відділеннях Ощадбанку і ПУМБ — практично у всіх регіонах країни, де можлива безпечна робота банків.

Також можна організувати колективний збір коштів серед громад окремого району, житлового комплексу, на роботі або в інших спільнотах. Це допоможе зібрати більше коштів для української армії.

Адреси відділень банків можна подивитися на сайті «Смілива гривня» — за цим посиланням.

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *