Масштабна аварія біля Києва за участю авто Нацгвардії: військові допомогли врятувати винуватця ДТП

На в’їзді до Києва недалеко від станції метро «Бориспільська» сталася серйозна ДТП за участю 6 вантажівок, а учасниками аварії стало понад 50 людей. Постраждалого водія фури, який і став винуватцем дорожньої події, екстрено госпіталізували.

Про це передає «Київ Оперативний» на сторінці в Facebook.

Як з’ясувалося, фура DAF влетіла у вантажівки, що стояли один за одною на світлофорі на Бориспільському шосе при в’їзді в столицю.

Серед авто було дві машини Національної гвардії, які перебували за першою вантажівкою. Військові поспішили на допомогу до затиснутого в кабіні водія і намагалися його витягнути з пастки.

У мережі також опублікували відео з місця події. Судячи з кадрів, удар був дуже сильний, оскільки кабіна вантажівки DAF виявилася абсолютно розбита, вона буквально сплющилася.

Ролик можна подивитися за цим посиланням.

На місце аварії прибули рятувальники, і тільки після цього чоловіка у безсвідомому стані вдалося дістати з салону. Його відвезли в лікарню.

Зараз правоохоронці з’ясовують всі обставини ДТП і що стало її причиною. Імовірно, свою роль зіграла також мокра дорога через дощ.

Масштабна аварія біля Києва за участю авто Нацгвардії: військові допомогли врятувати винуватця ДТПМасштабна аварія біля Києва за участю авто Нацгвардії: військові допомогли врятувати винуватця ДТПМасштабна аварія біля Києва за участю авто Нацгвардії: військові допомогли врятувати винуватця ДТП

При в’їзді до Києва сталася масштабна ДТП з вантажівками (фото: facebook.com/KyivOperativ)

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *