Робочий візит керівництва Броварської райдержадміністрації до Баришівки

1 квітня 2021 року керівництво Броварської райдержадміністрації здійснило робочу поїздку до Баришівської територіальної громади. Метою робочої поїздки стало виконання розпорядження голови Київської обласної держадміністрації Василя Володіна щодо затвердження передавального акту Баришівської районної державної адміністрації у рамках реорганізації Броварської районної державної адміністрації. Реорганізація Броварської райдержадміністрації здійснюється на підставі Закону України «Про місцеві державні адміністрації» та відповідного розпорядження Кабінету Міністрів України «Про реорганізацію та утворення районних державних адміністрацій».

Під час робочої поїздки делегація Броварської райдержадміністрації на чолі з в. о. голови Павлом Проскочилом відвідала КНП «Баришівська багатопрофільна лікарня» Баришівської селищної ради, Баришівський РС ГУ ДСНС України в Київській області та Управління Державної казначейської служби України у Баришівському районі Київської області.

Представники делегації зустрілися з працівниками структурних підрозділів Броварської райдержадміністрації у Баришівці та обговорили ряд робочих питань, зокрема, щодо подальшої долі адміністративних будівель, транспортних засобів та іншого майна, що перебувало у власності реорганізованої Баришівської райдержадміністрації.

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *