Укрзалізниця запустила довгоочікувану послугу: які білети тепер можна купити через додаток

Укрзалізниця влітку запустила додаток, через який можна було оперативно купувати квитки на всі регіональні залізничні напрямки. 1 листопада у ньому з’явилася довгоочікувана послуга.

У прес-службі компанії повідомили про оновлення програми Укрзалізниці, яка була розроблена спільно з Mastercard. Із сьогоднішнього дня можна купити квитки на міжнародні рейси, про що давно просили українці. Вже доступні квитки до Польщі (квитки на рейси на Варшаву, Перемишль та Хелм можна купити вже зараз) та Молдови (потяг №351/352 Київ – Кишинів).

Представники національного перевізника також поінформували про поновлення детальної інформації про маршрут поїзда. Пасажир тепер бачитимуть усі станції. Їм також доступні дані про точний час зупинок та їх тривалість.

«Так, тепер можна спланувати, на якій із зупинок бігти за пиріжками та колою», — пожартували в Укрзалізниці.

Зазначено, що на даний момент програму завантажили понад 285 тисяч користувачів. Через нього куплено понад 270 тисяч квитків.

Співробітники Укрзалізниці нагадали про спільний розіграш, який проводиться з Mastercard. Пасажири можуть до кінця року, 31 грудня, оплачувати квитки у додатку карткою Mastercard та отримувати можливість виграти одну з 30 валіз або одну з 18 зарядних станцій EcoFlow RIVER.

Укрзалізниця запустила довгоочікувану послугу: які білети тепер можна купити через додаток

Нагадаємо, що наприкінці жовтня компанія запустила 14 нових рейсів.

Незабаром з’явиться ще три нові напрямки:

  • поїзд 111/112 «Ізюм — Київ»;
  • поїзд 131/132 «Запоріжжя — Львів»;
  • поїзд 191/192 «Краматорськ — Одеса»
Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *