У Броварах з аукціону продали будівлю 1948 року

Фонд Держмайна повідомляє про аукціон з приватизації окремого майна – одноповерхової будівлі 1948 року побудови у місті Бровари Київської області, за результатами якого до держбюджету мають надійти понад 5,5 млн грн.

За право власності на актив змагалися 6 учасників, які збільшили ціну на нерухомість у 2,5 рази – зі стартових 2 млн 198 тисяч гривень до 5 млн 555 тисяч 555 гривень.

 

Об’єкт являє собою нежитлову будівлю загальною площею 275,8 кв.м. Рік побудови 1948. Будівельний об’єм – 1 511 куб.м. Висота поверху близько 4,05 м. Площа основи –383,3 кв.м (з ганками). Будівля в плані прямокутна, має три окремих входи, розташовані на лівому фасаді. Планування приміщень хаотичне. Стіни та фундамент будівлі виконані з цегли. Внутрішні перегородки – цегляні. Перекриття будівлі виконані із застосуванням залізобетонних плит.

Покрівля з азбоцементних листів. Підлога дощата. Ганки бетонні. З інженерних мереж присутні електрика, водопровід, каналізація, опалення централізоване. Стан несучих елементів будівлі є задовільним, не несучих – потребує ремонту. Будівля розташована в районі, наближеному до центру міста Бровари, на фасаді вулиці Ярослава Мудрого (на відстані 50 м від дороги). На вулицю виходить торцевим фасадом.

В найближчому оточенні об’єкта знаходяться з правого боку – сучасні багатоповерхові новобудови та дитячий майданчик, зліва – житлові 2-поверхові будинки старої забудови. Неподалік розташовані: Ощадбанк, поліція, кафе, магазини. Під’їзд до будівлі здійснюється по асфальтовій дорозі. Об’єкт охороняється, територія не огороджена.

Тепер переможець має підписати протокол про результати аукціону, укласти договір купівлі-продажу і здійснити розрахунок – після цього процес приватизації об’єкту вважатиметься офіційно завершеним.

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *