У ДТП обірвалося життя 12-річного хлопчика, з ним змогла попрощатися тільки мама: нові деталі трагедії

На Київщині 12-річний хлопчик загинув у ДТП у день свого народження

Трагедія сталася біля Білої Церкви, коли його сім’я поверталася з Броварів. Батько перебуває в реанімації і досі не знає про смерть свого хлопчика. Поліція підозрює чоловіка, йому загрожує до 8 років в’язниці.

8 червня Богдана поховали, з ним змогла попрощатися тільки мама, пише Обозреватель.

 

Поліція підозрює саме чоловіка, який був за кермом автомобіля і нібито «сильно перевищив швидкість». Хоча родичі наполягають, що це нещасний випадок і причиною аварії була розбита дорога.

За попередньою версією поліції, водій легкового автомобіля перевищив швидкість і не впорався з керуванням. Через це машина вилетіла в кювет, де врізалася в дерево: Богдан загинув на місці, в той день йому якраз виповнилося 12 років, а його батьки Світлана і Микола (був за кермом), а також хрещена хлопчика з важкими травмами потрапили в лікарню.

У той фатальний день сім’я поверталася з аквапарку в Броварах, де відзначали день народження хлопчика.

 

«Автомобіль потрапив у яму. Йшов дощ і Микола під водою не побачив її. У машини вирвало колесо, їх викинуло через суцільну лінію на іншу смугу, підкинуло, розкрутило і вони задньою частиною врізалися в дерево. А потім ще й викотилися в поле. Це жах», — розповідає родичка сім’ї.

Вона запевнила, що Микола все життя працював водієм і завжди їздив акуратно. За її словами, на цій ділянці дороги кожні 200-300 метрів зустрічаються ями, часом по коліно глубиной.

 

Місцеві жителі також підтверджують, що дороги в цьому районі вже давно ніхто не ремонтував і там яма на ямі. Місцеві не можуть тут їхати з великою швидкістю, оскільки постійно доводиться об’їжджати вибоїни.

Тим часом у прес-службі поліції Київської області кажуть, що, за попередніми даними, водій сильно перевищив швидкість і не впорався з керуванням.

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *