Інакше не працюватиме: WhatsApp передаватиме Facebook персональні дані користувачів

Месенджер WhatsApp офіційно повідомив, що передаватиме персональні дані своїх користувачів материнській компанії Facebook. Користувачі мають погодитись на нову угоду користувача до 8 лютого.

Про це йдеться в оновленій угоді користувача.

WhatsApp зможе передавати Facebook реєстраційні дані акаунту, зокрема, номер телефону, дані про транзакції, про взаємодію з іншими користувачами, інформацію про пристрій, IP-адресу тощо.

«Як частина компаній Facebook WhatsApp отримує інформацію від інших компаній Facebook і ділиться нею. Ми можемо використовувати інформацію, яку ми отримуємо від них, а вони можуть використовувати інформацію, якою з ними ділимося ми», — йдеться в повідомленні.

Користувачі мають погодитись на нову угоду користувача до 8 лютого, інакше WhatsApp припинить у них працювати.

Влада Німеччини раніше звинуватили месенджер WhatsApp у передачі метаданих користувачів соціальної мережі Facebook, яка є материнською компанією.

Також раніше стало відомо, що з 1 січня 2021 року месенджер WhatsApp припинив працювати на старих смартфонах. Мова йде про ті гаджети, користувачі яких не оновлять операційну систему до iOS 9 або Android 4.0.3. Серед них — iPhone 4 і більш ранні моделі.

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *