В Україні за роботу без досвіду готові платити 40 тисяч і більше: кого шукають

Наявність досвіду – не завжди головна вимога у вакансіях. Особливо за нинішніх умов, коли існує брак кадрів у низці сфер. Тому роботодавці готові брати людей без досвіду та вкладатись у їхнє навчання – і в окремих випадках платити їм 40 тис. грн і навіть вище.

Наприклад, агентство нерухомості шукає ріелтора на зарплату від 35 000 до 80 000 грн. «Ми надаємо професійне навчання та підтримку новачкам», – йдеться в оголошенні. Там же зазначається, що потрібно бути готовим працювати як в офісі, так і за його межами.

На популярному сайті пошуку роботи можна знайти вакансію продавця-консультанта з мобільних телефонів та аксесуарів. Платити обіцяють від 35 000 до 40 000 грн. Як запевняє автор оголошення, для отримання посади «досвід роботи не є обов’язковим».

В2В-компанія готова платити від 28 000 до 60 000 грн менеджеру з продажів. Там обіцяють провести безкоштовне навчання, а до обов’язків співробітника входитимуть:

  • консультація зацікавлених клієнтів у телефонному режимі;
  • ведення звітності;
  • робота із CRM-системою.

За роботу з дому в Україні готові платити близько 50 тисяч

Водночас, віддалена робота стає дедалі популярнішою в Україні. Серед причин – можливість заробляти гарні  гроші, не виходячи з дому. Зокрема деякі роботодавці готові платити своїм співробітникам близько 50 тис. грн зарплати.

Наприклад, школа англійської мови пропонує від 25 000 до 50 000 грн зарплати. Серед вимог до претендента – знання мови на рівні С1+, а також досвід викладання.

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *