Для ВПО з Луганщини розширено спектр медичних послуг у Броварах

Для переселенців з Луганщини розширено спектр медичних послуг у Броварах. Про це повідомив начальник Луганської ОВА Артем Лисогор у Телеграм 2 червня.

«Розширюємо спектр медичних послуг: у Броварах на базі гумхабу луганчани зможуть зробити флюорографію», — сказано в повідомленні.

Уточнюється, що 7 липня 2024 року з 10:00 до 17:00 години в Сватівському гумхабі для ВПО з Луганської області та мешканців Бахмутської громади, які тимчасово мешкають в Броварському районі, заплановане проведення безкоштовного обстеження пересувним флюорографом КНП «Багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування м. Бахмут» у рамках співпраці між громадами. 

Зазначається, що при собі мати направлення на флюорографію від сімейного лікаря в паперовому вигляді!

Обов’язковий попередній запис за номером телефону +380938035273. Адреса хабу: м. Бровари, вул. Героїв України, 30.

Крім того, Лисогор повідомив, що у Черкасах працює ЦНАП Шульгинської громади. На базі гуманітарного хабу Попаснянської МВА діє центр надання адміністративних послуг Шульгинської сільської військової адміністрації.

Там можна отримати наступні послуги:

  • — актуалізувати особові данні у Реєстрі територіальної громади (зміна прізвища/ім’я або паспорту);
  • — подати інформаційне повідомлення про пошкоджене/знищене нерухоме майно;
  • — отримати витяг з Реєстру територіальної громади (витяг про місце проживання, який підтверджує поточне або попереднє місце проживання);
  • — зробити уточнення персональних даних призовників, військовозобов’язаних та резервістів та отримати витяг з реєстру (витяг не є військово-обліковим документом).

Звертатися за отриманням послуг та консультацій за адресою: м. Черкаси, вул. Чехова, буд. 9а, щовівторка з 10:00 до 14:00. Телефон адміністратора ЦНАП +38 098 793 99 02, консультації надаються в робочий час особисто або за телефоном та через додатки WhatsAp, Viber, Telegram.

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *