Йому назавжди буде 19: під час виконання бойового завдання на Харківщині загинув розвідник із Броварів

У боях на Куп’янському напрямку фронту загинув 19-річний боєць Даниїл Довгопол із позивним «Медоїд». У свої роки житель Київщини вже був розвідником, виконував складні операції й не лише.

Про втрату повідомили в спецпідрозділі Головного управління розвідки «Братство», до якого молодий захисник долучився з повноліттям. А в Броварській міськраді назвали дату прощання з Героєм.

«На фронті здобув вічне життя в бою «Медоїд». Відданий боєць, брав участь у неймовірних операціях та диверсіях, про які чимало буде сказано після перемоги. Царство Небесне Герою», – зазначили побратими воїна.

Йому назавжди буде 19: під час виконання бойового завдання на Харківщині загинув розвідник із Броварів. Фото

Довгопол Даниїл Андрійович був родом із міста Бровари Київської області. Долучившись до Сил оборони, солдат став розвідником відділення плавзасобів окремої групи спеціального призначення.

Молодий воїн загинув 14 жовтня 2024 року в районі Куп’янської міської громади Харківської області під час виконання бойового завдання.

Йому назавжди буде 19: під час виконання бойового завдання на Харківщині загинув розвідник із Броварів. Фото

«Безжальна війна забирає найкращих… Навіки 19… Щирі співчуття рідним та близьким. Вічна та світла пам’ять Герою-захиснику!» – написав мер Броварів Ігор Сапожко.

Він додав, що відспівування воїна відбудеться 21 жовтня у місцевому храмі, а поховають молодого Героя на Алеї Слави.

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *