Камала Гарріс за добу зібрала рекордну суму пожертвувань на свою передвиборчу кампанію — The Hill

Також за добу вдвічі збільшилось число підписників акаунту кандидата від демократів в соцмережах.

Віцепрезидентка Сполучених Штатів Камала Гарріс зібрала за добу рекордні 81 млн доларів після того, як чинний голова Білого дому Джо Байден оголосив про зняття своєї кандидатури з виборів президента США.

У команді Гарріс заявили, що це рекордна сума в історії країни, яку коли-небудь збирали кандидати у президенти США, інформує The Hill.

Які шанси у Гарріс проти Трампа: що кажуть опитування

«Історичний потік підтримки віцепрезидентки Гарріс є виявом саме того типу енергії та ентузіазму, який перемагає на виборах, – заявив речник кампанії Кевін Муньос. – Ми вже бачимо, як широка й розмаїта коаліція об’єднується, щоб підтримати нашу критично важливу роботу зі спілкування з виборцями, котрі вирішуватимуть долю цих виборів».

Команда віцепрезидентки отримала понад 888 тис. внесків від індивідуальних донорів, 60% з яких ще не робили пожертвувань цього року. Також 43 тисячі донорів підписалися на щотижневі пожертви на користь кампанії.

Крім того, повідомляється, що акаунт кампанії в соцмережах, назву якого було змінено з Biden HQ («Штаб Байдена») на Kamala HQ («Штаб Камали»), за одну ніч подвоїв кількість підписників.

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *