На Волині 10-річну дівчинку двічі зґвалтував власний батько

Один із мешканців Ковельського району Волині для задоволення своїх сексуальних потреб вирішив використати маленьку 10-річну дівчинку. Жертвою насилля ж обрав власну доньку.

Ба більше, 48-річний чоловік зґвалтував дитину двічі. Трапилося це у жовтні 2021 року.

За ґрати на роки

Однак злочин проти малесенької дитини батьку-педофілу з рук не зійшов. Правоохоронці його затримали, а згодом суд запроторив чоловіка за ґрати на тривалий термін.

Звинуватили 48-річного жителя одного з сіл Ковельського району у порушенні 4 та 6 частин 153 статті Кримінального кодексу України «Сексуальне насильство». А суд у результаті обрав йому покарання у виді 15 років позбавлення волі.

За принципової позиції прокурорів Ковельської окружної прокуратури Волинської області суд визнав 48-річного жителя одного з сіл Ковельського району винуватим у неодноразовому сексуальному насильстві щодо малолітньої та призначив йому максимальне покарання у виді 15 років позбавлення волі,
– повідомили у Волинській обласній прокуратурі.

Також згідно з вироком суду, відомості про волинянина були внесені до Єдиного реєстру осіб, засуджених за злочини проти статевої свободи та статевої недоторканості малолітньої особи.

 

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *