Не дожив до 25-річчя: помер зірка серіалу Слуга народу та популярного київського театру

Пішов з життя молодий український актор Дар’юш Есламі. Йому було всього 24 роки. До дня народження він не дожив менш як два місяці.

Про це Інформатор-Україна дізнався в соціальних мережах «Театру на Подолі» (Київ), де працював актор. Причини поки не розголошуються, але в лаконічному повідомленні згадується зупинка серця.

Повіломлення про смерть Дар'юша Еслемі в Теарті на Подолі". Фото: Facebook/TeatrnaPodoli
Повідомлення про смерть Дар’юша Есламі в «Театрі на Подолі». Фото: Facebook/TeatrnaPodoli

Інформацію про смерть Дар’юша, який знімався, зокрема, в серіалі «Слуга народу» підтвердила і його мати, Глафіра Агатсарова. Вона залишила щемливий коментар під одним із його фото в Instagram. Вона також згадала про проблеми з серцем.

«Я пишаюся тобою, моє найбільше кохання всього мого життя! Добріше твого серця, хоч і такого хворого, я не знаю. Ти обігнав дідуся в цьому. Як нам тепер жити, без тебе!? Світ має зупинитися, людство збідніло на одну рятівну Душу! 9.9.99-16.7.24, перша благословенна. Дякую тобі, сина, що вибрав нас у батьки, що був з нами всі ці майже 25 років! Ти давав нам надію, ми вижили тільки заради тебе! А тепер, навіщо нам цей світ, якщо в ньому немає тебе!? Візьми мене до себе, синку», — написала вона.

Згадують в соцмережах молодого актора і його друзі, колеги, знайомі. Багато хто відмітив, що Дар’юш був активним хлопцем, чуйним та з відмінним відчуттям гумору. Хлопець навчався у Київському національному університеті театру, кіно та телебачення імені Карпенка-Карого. Він працював у «Театрі на Подолі», грав у виставах «Незнайомка», «Капітан Бровари», «Сон літньої ночі» та інших.

  • Назавжди запам’ятаю твій сміх. Коли в залі ніхто не сміявся, ти міг розбавити обстановку і підтримати. Досі не вірю.
  • Це були найкращі 5 років. Ніхто ніколи не замінить. Я знаю, ти завжди будеш поряд із нами.
  • Дякую тобі, друже! Наставнику! Я тебе дуже люблю.
  • Як би він побачив ці коментарі, він би просто був в шоці, скільки людей його люблять і цінують. Ми сумуємо, любий.
  • Як багато, про що ми так і не поговорили… Але, знаєш, навіть зорі падають, але ж ти навпаки — вознісся! Тобі овації, тобі браво.
  • Буквально грали останні вистави паралельно. Ми «Камінного», вони «Незнайомку» на малій сцені. Жартували, сміялися, говорили про рівень культури серед працівників культури. Дарʼюша один з найінтелігентніших акторів, з якими я спілкувалася. Ніжний, уважний, приємний, талановитий. Писав пісні, так вірно відчував театр.
Актор не дожив до 25-річчя менше двох місяців. Фото: Instagram/dariusheslami
Актор не дожив до 25-річчя менше двох місяців. Фото: Instagram/dariusheslami
Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *