Окопна зима. У ЗСУ показали, що відбувається на фронті. Ці фото має побачити кожний

У Генеральному штабі Збройних Сил України показали, що нині відбувається на фронті. На нових фото, які було зібрано з дописів від різних батальйонів та підрозділів, ви можете побачити, що таке окопна зима.

Про це повідомляє РБК-Україна (проект Styler) з посиланням на Facebook-сторінку Генштабу ЗСУ.

Що відбувається на фронті

На фото ви можете побачити, в яких умовах перебувають захисники України. Зима, сніг, бруд та холод — бійці боронять країну та знищують окупантів у важких умовах. Але вони мають силу на щиру посмішку.

Окопна зима. У ЗСУ показали, що відбувається на фронті. Ці фото має побачити кожнийЗахисник України (фото: facebook.com/GeneralStaff.ua)

В окопах та бліндажах єдине джерело тепла, яке рятує бійців від переохолодження та відмороження кінцівок — свічки та грілки.

Окопна зима. У ЗСУ показали, що відбувається на фронті. Ці фото має побачити кожнийОкопна зима. У ЗСУ показали, що відбувається на фронті. Ці фото має побачити кожнийОкопна зима. У ЗСУ показали, що відбувається на фронті. Ці фото має побачити кожнийОкопи українських військових (фото: facebook.com/GeneralStaff.ua)

Деякі світлини виглядають просто неймовірно. Пейзажі, які малює природа, дуже красиві. Але не варто забувати, що повномасштабна війна, яку проти України 24 лютого 2022 року розв’язала РФ, триває.

Окопна зима. У ЗСУ показали, що відбувається на фронті. Ці фото має побачити кожнийЗима на фронті (фото: facebook.com/GeneralStaff.ua)

Більше фото з фронту

Окопна зима. У ЗСУ показали, що відбувається на фронті. Ці фото має побачити кожнийОкопна зима. У ЗСУ показали, що відбувається на фронті. Ці фото має побачити кожнийОкопна зима. У ЗСУ показали, що відбувається на фронті. Ці фото має побачити кожнийЩо відбувається на фронті (фото: facebook.com/GeneralStaff.ua)

Серед фото варто звернути особливу увагу на один кадр. На ньому ви можете побачити, що пишуть військові на «броніках».

«Не бійся смерті, чого її боятись», — написано маркером на передній стороні бронежилета.

Окопна зима. У ЗСУ показали, що відбувається на фронті. Ці фото має побачити кожнийВірш на «броніку» (фото: facebook.com/GeneralStaff.ua)

Інші фото з військовими:

Окопна зима. У ЗСУ показали, що відбувається на фронті. Ці фото має побачити кожнийОкопна зима. У ЗСУ показали, що відбувається на фронті. Ці фото має побачити кожнийВійна в Україні (фото: facebook.com/GeneralStaff.ua)

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *