«ПриватБанк» запроваджує з 1 грудня важливі зміни для власників депозитів

Державний «ПриватБанк» оголосив про підвищення з 1 грудня ставок за всіма основними видами депозитних вкладів у гривні.

За словами члена правління банку з питань роздрібного бізнесу Дмитра Мусієнка, підвищені ставки діятимуть як для нових вкладів, так і для тих, що продовжуються на відповідні строки.

«Стоїмо на захисті фінансового фронту та тримаємо фінансову безпеку для наших вкладників, особливо в умовах зміни ситуації на грошовому ринку. Новий рівень ставок за депозитами дозволить нашим клієнтам отримувати більший дохід та додатковий захист заощаджень від інфляції», — заявив Мусієнко.

Відтепер вклади у «ПриватБанку» на срок від 10 до 12 місяців приноситимуть 9% річних доходу, на строк від 6 місяців — 8% річних, «короткі» трьохмісячні депозити — 7% річних, розповіли у банку.

«Найбільш вигідні умови ПриватБанк пропонує вкладникам, які розмістять кошти на вклади терміном 18 та 24 місяців — для них ставка доходу складе 14% річних. Також найвищу процентну ставку 14% річних встановлено по вкладах «Слава Героям» для військовослужбовців, що отримують через банк цільові виплати від держави», — додали у «ПриватБанку».

Як повідомлялося, Нацбанк веде перемовини з банками для створення національної мережі з близько 1000 відділень із резервними джерелами енергопостачання, яка буде доступна для використання усіма системно-важливими банками та співробітниками НБУ.

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *