Під Києвом патрульні затримали озброєного п’яного водія. Відео та подробиці

У Борисполі Київської області правоохоронці затримали п’яного озброєного водія, який ігнорував вимоги покласти рушницю. Зловмиснику загрожує не тільки адміністративна, але й кримінальна відповідальність.

Про це у своєму Telegram-каналі повідомив перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький. Надалі із чоловіком спілкуватимуться слідчі.

«Вночі затримали озброєного нетверезого водія у Борисполі. По ситуації – приїхали на бійку, виявили потерпілого з явними тілесними ушкодженнями та передали медикам. За словами очевидців, ймовірний нападник поїхав на авто. Орієнтування передали всім екіпажам», – розповів Білошицький.

Під Києвом патрульні затримали озброєного п’яного водія. Відео та подробиці

Відпрацьовуючи територію, патрульні Олег Кияшко, Олексій Запасник, Іван Сурінов та Дмитро Радик виявили та зупинили авто. Водій вийшов, тримаючи у руках рушницю. Порушник повністю ігнорував вимоги покласти зброю, проте правоохоронці швидко роззброїли його та затримали.

Під Києвом патрульні затримали озброєного п’яного водія. Відео та подробиці

Огляд на стан сп’яніння показав 1,91 проміле алкоголю. Водій отримав протокол за ст. 130 (Керування у стані сп’яніння – штраф 17 тисяч гривень) КУпАП, а його було евакуйовано на арештмайданчик. Надалі із порушником спілкуватимуться слідчі – за фактом хуліганства відкрито кримінальне провадження.

 

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *