У Броварах відкрили новий центр рекрутингу української армії

У місті Бровари Київської області 5 червня відкрився новий рекрутинговий центр до Сил оборони України.

Про це повідомив в ефірі телемарафону уповноважений Міноборони з питань рекрутингу Олексій Бежевець.

«Це вже 26-й центр рекрутингу української армії, який долучається до нашої мережі. У нас в процесі переговорів, комунікацій зараз перебуваємо до десяти нових центрів. Бровари швидше за інших справилися, підготували відповідне місце. Ми навчили рекрутерів, забезпечили інфраструктури», — сказав Олексій Бежевець.

Центр рекрутингу відкрили у приміщенні ЦНАПу, де великий потік людей, які зможуть дізнатися про можливості долучитися до армії, отримати консультації.

«У нас в планах так само в різних регіонах відкривати нові центри, щоб люди могли отримати ще одну точку доступу до інформації та консультації», — додав Олексій Бежевець.

Він також розповів, що після відкриття 25 центрів, було поставлене завдання відкрити ще 15 одиниць. «У пріоритет великі міста. На найближчі місяці в нас у планах відкрити ще 14 центрів, зокрема у Хмельницькій та Одеській областях», — зазначив уповноважений.

Як повідомлялося, за 4 місяці роботи до рекрутингових центрів Міністерства оборони України звернулися понад 7 тисяч осіб.

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *