У Броварському районі Київщини від уламків ракети загинули 35-річний батько з 4-річним сином

Внаслідок атаки ворожих безпілотників у ніч проти неділі, 11 серпня, у Київській області під завалами будинку загинули батько та його 4-річний син, також є постраждалі

Про це інформує пресслужба ДСНС.

«Сьогодні вночі сталося падіння уламків ракети на приватні житлові будинки у Броварському районі», — йдеться у повідомленні.

Внаслідок події троє людей тяжко травмовані, серед них 13-річна дитина.

Ще двоє — 35-річний чоловік та його 4-річний син — опинилися під завалами будівлі. Під час пошуково-рятувальних робіт їх знайшли загиблими.

У Київській ОВА також додали, що станом на 09:00 внаслідок падіння уламків ворожих цілей у двох районах області знищено 2 приватні будинки, ще 6 пошкоджено. Також пошкоджено 4 автомобілі.

Всі оперативні групи працюють на місцях, ліквідовуючи наслідки ворожої атаки. 

Про рух «шахедів» на Київщині Повітряні сили повідомляли близько 02:00. Станом на 06:40 кілька груп ударних БПЛА досі перебували на Київщині та Черкащині.

Як пізніше уточнили у КМВА, здійснивши цієї ночі другу з початку серпня атаку на Київ, ворог запустив балістичну ракету в напрямку столиці. Повітряні цілі РФ столиці не досягли, а удар на себе прийняло передмістя.

На той момент вже було відомо про кілька десятків запущених по Україні ударних БПЛА типу Shahed. Близько десятка з них, після складних маневрів, намагалися атакувати Київ, але ППО збила всі «шахеди» в повітряному просторі Києва.

За даними КМВА, наразі в Києві без руйнувань, інформація щодо потерпілих відсутня.

Як згодом повідомив президент України Володимир Зеленський, ймовірно, росіяни застосували північнокорейську ракету.

«За попередньою інформацією, росіяни застосували північнокорейську ракету, і це був черговий свідомий терористичний удар проти України. Піротехніки продовжують працювати, щоб установити точні дані щодо цієї ракети», — додав він.

  • Президент України Володимир Зеленський заявив, що російська армія за минулий тиждень завдала ударів по Україні понад 30 ракетами та більш ніж 800 керованими авіабомбами.

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *