У соцмережах з′явилося відео ракетного удару по Київщині — пабліки обурюються вчинком «режисерів»

Схильність українців до інформаційної тиші дала збій.

У соцмережах з′явилося відео ракетного удару по місту Бровари Київської області, який росіяни здійснили вчора, 5 серпня, близько 23 години.

Джерело — https://zn.ua/

Російське пабліки пишуть, що на відео зафіксований момент прильоту балістичної ракети «Іскандер-М» чи корейської KN-23 по цілі у Броварах Київської області.

Росіяни пишуть про потужний вибух у районі ТЦ «Термінал», неподалік якого, за їхніми даними, розташоване підприємство, що використовується у військових цілях.

«В жодному регіоні вже давно не було оприлюднено хоча б одне відео із влучанням чи наслідками ворожої атаки, бо є свідомість, що заборонено», — оцінює вчинок авторів відео паблік «Реальний Київ | Украина». — «Є елементарні правила якісь. Навіть ворог похвалив, які українці обережні, не публікують зайвого, аж ні».

«Тепер завдяки окремим персонам росіяни знають, що не така вже й продвинута ППО у Києві, раз якийсь один Іскандер прогавила, так?» —  обурюються автори пабліка. — «Дуже добре, щира дяка талановитим режисерам від усіх мешканців Києва».

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *