Чутно гімн України: у Києві відбувся марш іноземців проти агресії Росії

У Києві на Хрещатику відбулася акція іноземних громадян на підтримку України на тлі загрози масштабного вторгнення Російської Федерації. Протестувальники вийшли на центральну вулицю столиці, щоб висловити підтримку нашій державі.

Про це повідомила журналістка Фактів ICTV. За її словами, учасники акції співають гімн України.

Перед цим іноземці влаштували в столиці Міжнародний марш єдності за Україну (International Unity March for Ukraine). За допомогою акції вони вирішили висловити підтримку українцям на тлі загрози ескалації з боку Росії.

Учасники маршу зібралися у парку імені Тараса Шевченка в центрі Києва. Вони тримали прапори країн-союзниць України. Звідти вони пройшли ходою до Майдану Незалежності, де й заспівали гімн України.

Крім того, учасники маршу розгорнули банер на підтримку нашої держави.

Фото: Факти ICTV

На події з’явилися представники країн-членів Європейського Союзу, Сполучених Штатів Америки, Індії та навіть Білорусі. Можна помітити низку іноземних журналістів та представників ЗМІ.

Учасники акції виступають проти російської агресії, яка триває в Україні вже понад вісім років. Вони прагнуть миру на Донбасі та недопущення нового вторгнення Росії.

Фото: Факти ICTV

Фото: Факти ICTV

Російська агресія

Війна на Донбасі триває вже понад вісім років. Жителі тимчасово окупованих територій на сході України були змушені переїхати до інших міст та населених пунктів, щоб зберегти своє життя.

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *